Wananka och Robin :D

Kommit ner till Wanaka och äntligen träffa Robin igen :D han har redan jobbat några veckor på ecco landscapes här :) här är superfint, mindre stad med berg och sjö runtomkring!

 

Jag stannar här och Adrian åkte vidare söderut men innan han åkte gjorde vi en led på 5-6 timmar, istmus peak 1300 m nåtsånt :) i början kunde vi gå i t-shirt och det var ganska varmt men kallare och kallare ju högre vi kom ^^ när vi börjar närma oss toppen ser vi ett grått oväder komma emot oss och efter en stund börjar det att snöa :D lyckan var total! Haha ^^ blev konstigt nog glad av det :D några minuter senare var det hemskt :p snön blev till is stora som ärtor och blåsigt som tusan!! Gjorde ont genom kläderna så vi fick ta skydd bakom stora grästuvor ^^ vi nådde iallafall toppen och vi fick en rolig upplevelse iallafall :D 

Jag stannar här i Wanaka och jobbar ett tag så reser jag och Robin på helgerna runtomkring på södra ön :) det är bara några timmar till väst, öst och södra kusten så kan äventyra runt på helgerna och jobba på veckorna :)

Rate this item
(1 Vote)

More in this category:

Go to top