Livet just nu :)

Hej ni där ute som läser :)

Sa förut att jag skulle skriva varje vecka men det har ju gått sådär :P för mycket som händer och för lite tid med sociala medier. Skärpning!

Iallafall, jag är för andra gången på nya zeeland och har mitt work visa. Innebär att jag är här för jobbet och om jag skulle säga upp mig så måste jag lämna landet, men vem skulle vilja åka ifrån detta underbara land om man fick välja. Jobbar på motell / backpackers och städar, reception, trädgård, målar, fixar och trixar :P lite allt-i-allo, peeerfect!  Jobbar ibland 9-4 och ibland 9-12, ledig 4 timmar och börjar sedan vid 4 igen och är "on duty" och har telefonen/kontoret och bokar in/ checkar in folk från alla olika länder :)   Ska jobba här tills 1 maj men reser hem först den 27 maj och är hemma den 28 maj! Dan innan jag fyller år :D 25!!!

Linnea har kommit hit vilket är superkul! Vi gick trädgårdsmästarprogrammet tillsammans och nu är hon här på ett working/holiday visa i förhoppningsvis ett år. Hon jobbar här just nu med mig och varje gång vi har en dag off så packar vi alla grejjer och drar iväg kvällen innan lediga dan och campar någonstans, badar i havet, lever livet fullt ut. Har normalt 2 dagar off per vecka ibland mer om det är mindre att göra. Jag, Linnea och Yvonne var för några veckor sen på en 3 dagars hike i Kahurangi national park. Vi gick till gridiron shelters som är huts/shelters man stannar och sover i fast dom är byggda under / i sten. Coolt. Vi bodde i lower gridiron shelter och det var ett jättestort klipp block som man sov under, uppe på en upphöjnad man fick klättra upp till :D

På måndag är vi lediga i 10 dagar! Wooohooo!    Äventyr, here we come! :D    Eric och Emil, kompisar hemma ifrån sverige, är här i 1 månad och reser runt på södra ön, och vi ska möta upp dom och göra massa kul tillsammans! :D Ser fram emot!

See you!

 

 

 

Rate this item
(1 Vote)

More in this category:

Go to top